Permanent Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Permanent Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Permanent Make-Up brukes også til å lage kunstige øyenbryn til mennesker som har mistet brynene som følge av alderdom, sykdom, kjemoterapi, eller av genetiske årsaker.

Powder brows

Powder brows er en ny skyggeleggingsteknikk som gir brynene naturlig resultat med samme effekt som du oppnår ved sminke. For et mest mulig naturlig uttrykk, vil fargen være mørkest mot ytterkanten av brynet, og gradvis bli dusere innover mot startpunktet. Powder brows kan også kombineres med microblading for å få et enda mer naturlig resultat.

Resultat

Powderbrows kan vare i opptil 2-4 år, men bør fylles på årlig for best mulig resultat.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler

Powder brows passer nesten alle og det er ingen store ulemper.  Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede.

Perfekt for deg som ønsker å se frisk og opplagt ut – uten å bruke for mye tid foran speilet. Vår linergist har lang erfa­ring og utfører perm­a­nent makeup for kvinner og menn som ønsker en enklere hverdag eller hjelp til rekon­struk­sjoner ved hjelp av farge­pig­ment tilført huden.

Passer for deg som:
Ønsker å spare tid
Ser dårlig
Er aktiv
Har sykdom som forår­saker hårav­fall
Har vært utsatt for en ulykke (arr i feks. bryn og leppe)
Eyeliner, oppe og nede
Lepper, farge og linje
Bryn tilpasset din natur­lige farge, velg mellom hårstrå eller helfarge