Over hele verden har vi de siste årene sett en trend hvor mange pasienter etterspør mindre omfattende behandlinger enn tradisjonell plastisk kirurgi.

Mange ønsker ikke å være borte fra jobb etter et kirurgisk inngrep og andre føler at problemet ikke er stort nok til å ville gjennomgå en operasjon. Det finnes i dag flere effektive kosmetiske behandlinger som gir god effekt uten av man behøver å gjennomgå kirurgiske inngrep.

City Clinic tilbyr effektive behandlinger mot:

Sprengte blodkar (ansikt og ben)
Rynker
Pigmentflekker
Kviser og overfladiske arr
Grov/solskadet hud
Hårfjerning med laser

Filler

Filler gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. Effekten er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme. Resultatet varer mellom 6-18 mnd, avhengig av behandlingsområdet og type filler.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.
 Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av en injeksjon av en filller kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråketær, røkerynker, korrigere dype folder eller bekymringsrynker, har vi en løsning som gir optimalt resultat.

Leppene får mye fokus, og blir ofte gjenstand for oppmerksomhet. Vi kan skape fyldigere lepper, framheve leppekonturene og lage en mer definert amorbue på en naturlig måte.

En filler kan gjøre følgende for smilet ditt:
Skape mer leppevolum
Definere leppekonturene
Gjøre munnvikene gladere
Redusere røkelinjer rundt munnen
Sensuell finish:  «Heart lips»

Vi kan også gjøre kinnene fastere på en naturlig måte, og gi deg en mer definert hake.
 Hvis du føler at kirurgi er å gå for langt, kan vi bidra til å gjenopprette ansiktsvolumet på en naturlig måte. Ved å tilføre hake og kinn litt mer volum, former og framhever vi disse områdene, slik at du får et yngre og mer definert utseende.

Vi kan framheve ansiktstrekkene dine ved å lage:
Mer definerte kinnben
En mer definert hake

Rynkebehandling

Rynkebehandling er et registrert legemiddel som sprøytes inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å glatte ut rynker. I prinsippet kan en hvilken som helst muskel eller muskelgruppe behandles med Rynkebehandling. ”Sinterynker” i pannen mellom øyenbrynene er den rynken som aller oftest blir behandlet. Et annet vanlig område er ”kråkefot-rynkene” på utsiden av øynene og ”tversover-rynkene” i pannen. Rynkebehandling hjelper også mot migrene.

Rynkebehandling blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker. Rynkebehandling virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene.

Rynkebehandlingen injiseres med en engangssprøyte med svært tynn  spiss. Fordi sprøytespissen er så tynn er det lite ubehag med behandlingen. Mange pasienter beskriver følelsen som et myggestikk. Behandlingen tar circa 15 minutter avhengig av hvor mange områder man ønsker å behandle. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. Etter injeksjonen tar det 7 dager før Rynkebehandlingen begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt.

En fordel med Rynkebehandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-4 måneder etter første gangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og evt. også få behandlet andre områder. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne å gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år.

PRP Vampyrbehandling

PRP (Platelet Rich Plasma) er behandling der man benytter pasientens eget blod for å oppnå foryngelse av huden samt anti-aging. Ved bruk av kroppens egne blodplater og deres vekstfaktorer tilfører man huden stimulanse slik at blodplatenes vekstfaktorer og signalmolekyler stimulerer produksjon av Kollagen og Elastin som får en naturlig fornyelse av huden.

Prosedyren foregår på samme måte som ved vanlig blodprøvetaking, du sitter komfortabelt, blodet blir tatt og satt inn i en sentrifuge som separerer blodplasma og blodplater fra komponenter i blodet. Dette tar som regel 5-10 minuttet. Imens sitter du med en sterk bedøvelseskrem som skal forhindre eventuelle smerter. Av og til setter man også nerveblokade med lokalbedøvelse, noe dere også lærer. Når sentrifugeringsprosessen er over (ca. 5min), blir den konsentrerte væsken med blodplater trukket opp og injisert der pasienten har behov.

  • Å redusere rynker, linjer arr og skader
  • Gi mer volum i kløft, rundt brystvorter samt ett løft i brystene
  • Inkontinens for eldre damer samt inkontinens etter graviditet
  • Sterkere stimulering av orgasme
  • Reduserer tørrhet i vagina
  • Strammer opp i vagina
  • Hjelper menn med impotente plager, mere følsomhet .
  • Hårtap
  • Tapt volum under øynene og andre steder i ansikt.

Resultater av Prp vil man vanligvis ikke kunne se før etter 3-4 uker. Med bryst 2mnd. Dette på grunn av at blodkomponentene stimulerer kroppens egne fornyelsesprosess som igjen trenger litt tid for å få i gang de nye cellene som har blitt injisert. Det er ofte erfart at ved 2-3 behandlinger vil man oppleve en varighet opp til 2-3 år mens ved enkelt behandling vil dette vare fra 10-12 mnd.

Komplikasjoner:
Som ved alle andre behandlinger der det er benyttet injeksjonsteknikker vil man kunne oppleve både blåhet og rødhet etter en behandling. Man kan også oppleve å være hoven i det aktuelle område ett par dager da det settes i gang en prosess i huden som kan gi hevelser. Dette går som vanlig ned om noen dager og er ikke farlig.
Blir man blå kan man være flink til å ise ned, men dette skal ikke være nødvendig da men sjeldent blir blå av denne behandlingen!