HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Den tilbyr en spesialtilpasset behandling slik at alle hudtyper kan oppnå sin optimale tilstand. Dette gjøres ved å forbedre fine linjer, rynker, tilstoppede, og store porer, fet hud, irritert hud, hyperpigmentering og brune flekker. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang. Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial’s patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggs behandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig, sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

HydraFacial

Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden!

Tilfør + Beskytt: Tilfører og fyller huden med anitoksidanter og peptiden – beskytter og gir en frisk hud med ny glød!

Bare HydraFacial bruker petentert teknlogi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse.

HydraFacial behandlingen kan hjelpe deg med de fleste hudpleiebehov:

  • Fine linjer + rynker
  • Elastisitet + fasthet
  • Solskader
  • Jevn hudtone/ farge
  • Brune flekker
  • Tilstoppede porer + fet/ akneutsatt hud