Dermapen behandling er verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi.
Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!
En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Dermapen er en revolusjonerende nyhet innen anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse og ansiktsløft uten kirurgi.
De aktive ingrediensenene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som growth factors, lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.

Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals og solskadet hud på bryst/decollète
Dermapen™ glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene og gir huden en kollagen boost.
Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men med liten nede tid og ingen risiko for pigmentering. Dermapen™ i kombinasjon med ulike peel, mesotherapy og led lys gjør at vi kan tilrettelegge den riktige behandlingen til din hudtilstand og skreddersy for optimalt resultat.
Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsom, tryggere og mindre smertefullt.
Dermapen™ bruker også engangs nålhoder, og vi kan stille lengde på nålen slik at vi kan behandle mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen.

* Oppstramming av hud
* Hudforbedring
* Pigmenteringer
* Akne arr
* Fine linjer og rynker, også rundt øyne og munn
* Store porer
* Strekkmerker
* Ny glød i huden
* Brannskade

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer synlige og langvarige og resultater får vi etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt og ved bruk av dypere behandling er det også svært få som trenger bedøvelse.

Generelt sett, nei. Men du kan oppleve rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier. Du vil ikke flasse av Dermapen behandling dersom du ikke tar peeling samtidig.

  • Pågående akne og cystisk
  • Betennelse i huden
  • Eksem
  • Akne rosacea/dermatitis
  • Gravide/ammende