Lange dådyraktige vipper har lenge vært kjennetegnet på feminitet og det med god grunn – det er vel ingenting som er mer forførende enn nydelig draperte øyelokk som gir et helt spesielt glimt i øyet. Men hva gjør man når man ikke er født med slike vipper? Maskara, vippetang og vippeserum har lenge vært de eneste alternativene for å oppnå lange tykke vipper, men endelig er det noe som faktisk gir deg det uttrykket du vil ha – vippe extensions!

Hos oss kan du få vippene du alltid har drømt om som varer i ukesvis! Våre dyktige vippeteknikere gir deg behandlingen som en rekke norske toppbloggere sverger til.

Er det noe spesielt jeg må gjøre på forhånd av timen min?
Det viktigste du må gjøre er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje. Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.

Er dette vondt?
Nei, Vippe extensions skal ikke være vondt, men en behagelig opplevelse hvor du føler deg fresh fra du står opp om morgenen til du legger deg!

Hvordan lim brukes hos dere?
Vi bruker lim som er godkjent til denne behandlingen og som ikke inneholder formaldehyd eller M1. Et lim som enkelt kan fjernes hos oss med limfjerner.

Kan jeg få en reaskjon på vippene eller limet?
Som med alt annet er det noen få som kan oppleve å få en allergisk reaskjon. Det vil da oppstå kløe, hevelse eller svie. Om dette skulle skje fjerner vi vippene og gir deg inforsmasjon om hva du skal gjøre videre. Dette er noe som svært skjeldent forekommer, men en opplysning som er verdt å vite om. Det er ikke farlig, og gir deg ingen langvarig skade, vippene hos oss settes aldri direkte på huden, men 0,5-1 mm fra huden på den naturlige vippen. Er du i tvil om du vil reagere, eller opplevd reaskjon ved påsetting av vipper tidligere, kom gjerne innom så setter vi på 1 vippe på hvert øye dagen før timen din.

Den naturlige vippesyklusen er noe vi desverre ikke får gjort noe med, du vil derfor oppleve at du noen ganger kan vente 4 uker frem til neste påfyll, men at du neste gang må ta påfyll etter kun 2 uker. Dette er fordi vi heletiden produserer nye vipper, da vil den ferdig utvokste vippen falle av og en ny vil gro til. Om våren og høsten skifter vi ut vippene våre naturlig, og du vil på denne tiden oppleve at påfyll er nødvendig tidligere. Om sommeren gror vippene så til igjen for å beskytte oss mot solen, noe som gjør at holdbarheten blir lengre. Naturlig faller det av 2-5 vipper pr øye pr dag, og hvis du da regner litt på det vil det være naturlig å føle at påfyll er nødvendig etter 2-4 uker.

Klassisk Vippe extension – En behandling som gir deg nydelige øyne, passer godt til deg som ønsker et markert men samtidig naturlig utseende. Her festes 1 vippe på 1 naturlig vippe, ikke øyelokk! Selve behandlingen tar 1-2 timer.

Volum Vippe Extension – (2D-7D) Et godt tilbud som passer fint for deg som ønsker mer volum og tykkelse. Her tar vi utgangspunkt i dine ønsker samt dine naturlige vipper. Har du korte tynne vipper anbefales det å sette på 2-4D vipper. De som har lange tykke vipper kan gå helt opp til 7D uten at dette vil bli for mye. Behandlingen tar ca 2,5 timer.

Utseende på vippene tilrettelegges etter dine ønsker, vi har forskjellige lengder, former og tykkelser. Vi tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Har du mange naturlige kan du forvente et tett og fint resultat! Har du få kortere vipper anbefales det å gå for lettere naturlige vipper.

Holdbarhet kan variere fra person til person, forventet etterfyll/påfyll er 2-4 uker. Hvordan du tar vare på vippene dine hjemme har et veldig stort innspill på holdbarheten. Her spiller kosthold, hormoner, sykdom, hudtilstand, livsstil inn. Vi anbefaler at du vasker vippene helst 2-3 ganger i uken med antibakteriell vippeshampo uten olje, denne får du kjøpt hos oss og er drøy i bruk. Vippe shampo er et nødvendig produkt å bruke etter du har satt på vipper, denne fjerner talg og fett som samler seg ved vipperøttene etter hvert som din naturlige vokser. Du unngår også å utvikle blefaritt, noe som er utrolig ubehagelig og må behandles med salve, dråper og antibiotika. Det anbefales at du børster vippene daglig oppover, unngår all bruk av mascara, spesielt ved volum vipper. Ønsker du å kunne bruke mascara må denne være oljefri og ikke vannfast. Det anbefales at du Ikke sover på magen. Kunder som tar godt vare på vippene sine kan ofte vente 4 uker eller mer før påfyll! De 24-48 timene etter behandlingen er de mest kritiske. unngå damp, dusj, vann dirkte på vippene og høy intensiv trening.

Vår vippe teknikker er utrolig dyktig og passer på at du får tilstrekkelig med inforsmasjon både før under og etter timen din. Er også påpasselig med riktige lengder og tykkelser som passer best til hver enkelt kunde.