Permanent Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Permanent Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Permanent Make-Up brukes også til å lage kunstige øyenbryn til mennesker som har mistet brynene som følge av alderdom, sykdom, kjemoterapi, eller av genetiske årsaker.

Perfekt for deg som ønsker å se frisk og opplagt ut – uten å bruke for mye tid foran speilet. Vår linergist har lang erfa­ring og utfører perm­a­nent makeup for kvinner og menn som ønsker en enklere hverdag eller hjelp til rekon­struk­sjoner ved hjelp av farge­pig­ment tilført huden.

Passer for deg som:
Ønsker å spare tid
Ser dårlig
Er aktiv
Har sykdom som forår­saker hårav­fall
Har vært utsatt for en ulykke (arr i feks. bryn og leppe)
Eyeliner, oppe og nede
Lepper, farge og linje
Bryn tilpasset din natur­lige farge, velg mellom hårstrå eller helfarge

Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn microtynne hårstrå.

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.  Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Microblading vs. Permanent Make up: Hovedforskejllen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin. Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp dene teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crisp.

Ideelt for deg som vil fremheve brynene dine! Om du ønsker bare fylle inn med noen hår, om du ønsker deg naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Eller går for mer markante og fyldige bryn a´la it jenta Cara Deviligne – valget er ditt! Fargen matches med din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Resultatet er lekre, naturlig fyldigere bryn. Brynene virker mørke med èn gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen, det er individuelt. Du kan ta utgangspunkt i at i løpet av 2 måneder innen 1. behandling bør du ta en oppfølgende behandling for å få et resultat som holder lengst. Du bør satse på en touch up i løpet av året, da noen vil miste hele 90% av intensiteten mens andre igjen kun 10%, det er veldig forskjellig. I gjennomsnitt vil 40-60% fargeintensiteten lysne og forsvinne før en touch up.

Microblading utføres av vår brynspesialist Linn.  Hos henne er du i de tryggeste hender, hun har lang erfaring, er perfeksjonist i sitt fag og er kurset både i inn- og utland av de beste innen for microblading i Norge.