Med medisinsk hudpleie menes som regel hudpleieprodukter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser som f.eks. AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter.

City Clinic tilbyr vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon. City Clinics hudpleiesystem er utviklet for å ivareta behovene til deg som ikke har så alvorlige problemer at du trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleie system.

Våre produkter kan benyttes på alle hudtyper, også på sensitiv hud. Det er kombinasjonen av våre produkter og behandlinger som gir det fantastiske resultatet. Vi har solid erfaring og utdan­nelse innen våre spesialfelt og er konti­nu­erlig oppdatert på hva som gjelder av teknikker og behand­lings­me­toder i inn og utland. Vi har gjennom mange år behandlet fornøyde kunder, både med hudpro­blemer og utford­ringer i forhold til sin hud – og i forhold til moderne og effektive ansiktsløft, injek­sjons­be­hand­linger og virk­somme, spesial­de­signede hudpleie pro­grammer.

City Clinic benytter kun verdens­kjente og aner­kjente produkter i våre medisinske hudpleie behand­linger.

City Clinics hudprogrammer er meget aktive og virkningsfulle som anbefales til ulike hudproblem og generell hudforyngelse. Du vil få personlig veiledning for riktig bruk og riktig produktvalg.

Våre behandlinger hjelper mot:

Fine linjer, slapp og uelastisk hud.
Grov, gusten hud, samt sol skader.
Pigment flekker og ujevn hud farge.
Akne og arr etter akner.

Dersom man kombinerer hudprogrammene til hjemmebruk, og en peelingkur på klinikken, vil man oppnå raskere og forsterkede resultater.

Microneedling

Microneedling, også kalt kollagen induksjonsbehandling og dermarolling, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedle er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur.

Microneedling er en revolusjon. Microneedle ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasion og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.

 • Forminsker arr – så de blir mindre synlige.
 • Forminsker rynker – alle typer rynker blir forminsket.
 • Forminsker celluliter – for vakrere ben.
 • Forminsker sprengte blodkar – disse blir mindre synlige.

Hvordan fungerer profesjonell Microneedling?
Våre microneedling-produkter anvender opp til 540 meget fine nåler for å stimulere kollagen / elastin produksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en «skade». Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.

 • Ingen hudskader
 • Kan behandle solbrun hud
 • Behandler hele kroppen
 • Passer alle hudtyper
 • Behandler meget effektivt tynn og sensitiv hud

Etter at huden er desinfisert påføres en bedøvelseskrem som virker i 30 minutter.
 Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter.
 Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over påsientens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen.
Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker. 
Det vil være nødvendig med 1-3 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 6 uker mellom behandlingene. Avhengig av hudtilstand anbefales oppfølgingsbehandling hvert år.

ZO Medical

Dr. Zein Obagi har kreert et nytt system:  ZO Skin Health System. ZO binder sammen medisinske, forebyggende og vedlikeholds hudpleieprogrammer, og er det foretrukne kremprogram blant leger og plastikkirurger verden over. Dr. Zein Obagi stod bak Nu-Derm som var en av verdens mest kjente medisinske hudforbedringsprogrammer, men har viderutviklet disse produktene – ZO Skin Health System.

City Clinic har spesialkompetanse nå det gjelder å sette sammen produkter som vil gi best effekt i forhold til problem og hudens forutsetning hos den enkelte kunde.

ZO Skin Health System fra Dr. Zein Obagi, kombinerer medisinske produkter slik at man kan designe et personlig hudprogram; alt fra lettere behandlinger til kraftig hudforbedrende kremprogram som jobber ned i hudens dypere lag – ikke bare på overflaten, og hjelper deg dersom du har problemer med:

 • Pigmentflekker
 • Rynker og fine linjer
 • Arr
 • Store porer
 • Redusert spenst og elastisitet
 • Kviser/acne
 • Grå og sliten hud
 • Ujevn hudoverflate
 • Solskadet hud

Når produksjonen av elastin og kollagen fornyes – det som gir spenst og fasthet i huden, fremstår huden som merkbart bedre. I tillegg vil den pga økt blodsirkulasjon, bedre tilgang til næringsstoffer og omsetning av avfallstoffer økes. Dette gir en hud som både ser og føles friskere og yngre.

ZO Skin Health System kan brukes alene som et effektivt hudprogram, eller i kombinasjon med andre behandlinger som fillere, kjemisk peel, laserbehandlinger og kirurgiske inngrep.
I tillegg til å forbedre hudkvaliteten, vil ZO Skin Health System kunne bidra til raskere tilhelning etter et eventuelt kirurgisk inngrep på grunn av bedret blodsirkulasjon.

ZO Medical består av produkter innen:

 • Rengjøring
 • Korrigering av pigment
 • Exfoliering
 • Solbeskyttelse
 • Spesialpleie

I forhold til vanlige hudkremer som kun jobber på hudoverflaten, virker ZO Skin Health System aktivt i dybden av huden.
Kremene penetrerer papillære dermis, og har dermed direkte påvirkning på fibroblastene som produserer kollagen og elastin.

Alle som begynner med Obagi ZO Skinhealth System sine produkter, får før oppstart tilpasset et individuelt program.