Sminke er så mye mer enn bare sminke – det er selvtillit, velvære og en måte å vise hvem du er og hva du står for. Du skal aldri prøve å være noen du ikke er – du er unik og det finnes kun én av deg! Sminken skal heller komplimentere din essens og med de riktige teknikkene og fargene fremheves unikheten din. Ved å definere de fine ansiktstrekkene du allerede har med fargenyanser og produkter som passer deg oppnår man det beste og fineste resultatet, og dette kan vi hjelpe deg med.

Noen ting her i livet trenger du nemlig ikke å være alene om, derfor tilbyr City Clinic makeup-veiledning til enhver anledning. Dette er en av de mest verdifulle behandlingene vi tilbyr siden kunden får grundig opplæring underveis og kan bruke denne kunnskapen selv hjemme.

Våre makeup-artister analyserer ansiktet ditt, de ser på symmetrien, asymmetrien, fargene, benstrukturen og hudtypen din for å finne det som kler deg aller best. De ser på helheten, men fokuserer på detaljene for å legge den perfekte sminken til ditt ansikt.

HIGH-PERFORMANCE SKINCARE MAKEUP

For oss er den vakreste makeupen en sunn og frisk hud. Derfor er hvert eneste Jane Iredale-produkt laget for å fremheve dine beste trekk, og i tillegg være en forlengelse av din hudpleie. Vårt utvalg av blant annet hudpleiende foundations, effektive concealere og mykgjørende leppestifter er makeupartistenes førstevalg – produktene smelter inn i huden og gir et naturlig, glødende resultat. Hos oss finner du også foundations tilpasset DIN hud – enten du har fet, tørr, sensitiv eller aldrende hud!

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. I makeupen fra Jane Iredale får huden din antioksidanter og vitaminer, bredspektret solbeskyttelse og finknuste mineraler som ikke irriterer eller lager tilstopninger. Våre produkter er ikke testet på dyr, sertifisert av PETA og Leaping Bunny, samt anerkjent av den norske Dyrevernalliansen.