En person sine øyenbryn kan fremheve øynene og gi balanse og symmetry til hele ansiktet. En god brynfasong som er riktig til din ansiktsform og dine farger er det enkleste og viktigste du kan gjøre for å se bedre ut og føle deg fresh morgen og kveld. Derfor har bryn blitt som en egen religion i verden vi lever i, men pilgrimsferden etter de perfekte bryn er fremdeles bare en drøm, eller mareritt, for mange av oss.

I krigen mot dine egne øyenbryn har du sikkert prøvd å nappe, vokse og kanskje til og med barbere (fy!) bort malplasserte småhår. Dessverre er ikke det slik at ‘one size fits all’ når det kommer til øyenbryn. Tjukke, overdefinerte påtegnede bryn eller tynne, feilformede bryn som er for mørke eller lyse til deg er den vanligste feilen vi ser. Disse ‘ødelegger’ de fine ansiktstrekkene dine og drar oppmerksomhet til feil plass på ansiktet.

De perfekte øyenbrynene skal være en naturlig del av fjeset ditt og fremheve og komplimentere hele ansiktet ditt. Dette oppnås gjennom riktig øyenbrynteknikk og er ikke så enkelt som det kanskje høres ut. Det er en rekke faktorer som spiller inn i å lage de perfekte øyenbryn, dette inkluderer ansiktsform, benstruktur, hudfarge og ansiktssymmetry. Heldigvis kan våre spesialister hjelpe deg med å bli browlicious.

Forming og farging av vipper og bryn
Bryn er noe av det viktigste i ditt ansikt. Bryns formen din kan gi deg utallige uttrykk!
Her benyttes forskjellige farger tilpasset kunden og kunden sitt ønske.
Vi rydder opp med napping.
Den permanente fargen som benyttes er mild mot huden.
Rett etter behandling vil dine bryn oppleves som mørke, men denne overflødige fargen vil forsvinne innen 1-2 dager. Det anbefales derfor å farge bryn 2 dager før du skal noe spesielt.
Holdbarheten er 3-6 uker.
En fin behandling hvor din naturlige skjønnhet fremheves!

Brow Lamination som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et ønsket look. Det litt som å gå til frisøren og ta permanent krøll av håret sitt, bare at dette er for bryn».

Behandlingen er lett å utføre, tar ca 1 time og resultatet varer i ca 5-8 uker. Man får som regel med form, farging og voks som en del av behandlingen. Kunder som har prøvd behandlingen sier at de aldri vil snu seg tilbake, da denne behandlingen gir fullstendig mersmak.

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et vel stelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy, og det ser at som om hårene er gredd bakover til enhver tid. Om du ønsker «The Feather Look» er Brow lamination behandlingen for deg.

13385737_519077081626270_1572426428_n

Vi tilbyr perfekte øyenbryn på 30 minutter og våre behandlinger innebærer farging, napping, brynanalyse og påtegning av øyenbryn (brow lift). Vi har dyktige spesialister som analyserer din ansiktsform og finner den ideelle brynfasongen til ditt fjes. Ved å gjøre dette finner vi de tre viktigste punktene på dine bryn som er rett for din benstruktur. Vi vurderer hvor brynene skal starte, det høyeste punktet og hvor de skal slutte for å lage den perfekte brynfasongen for deg.

Videre vil vi finne den perfekte fargen til deg. Dette er like viktig som form og blir ofte svært undervurdert. En for mørk farge kan gjøre at du ser sliten og tung ut, mens en for lys farge kan ødelegge balansen i ansiktet ditt. Tenk å kunne våkne på morgenen med perfekte øyenbryn, ingen sminke nødvendig! Fargen vil gi dybde, dimensjon og en naturlig look som varer hele dagen (og natten).

Om det er ønskelig kan vi gi deg opplæring i hvordan du skal legge makeup på øyenbrynene dine via vårt minikurs “How to do self at home”, du vil da lære våre beste teknikker og hemmeligheter for å få perfekte bryn slik at du kan gjøre dette selv hjemme. Kurset gir også en lett sminkeinnføring.

Vi har fem behandlinger du kan velge mellom:

Brynsforming – vi analyserer, napper og farger øyenbrynene dine til perfeksjonisme.

Brynstyling/Brow lift – vi analyserer, napper, farger og styler dine bryn ved hjelp av noen av våre beste produkter. Du vil i tillegg få opplæring hvordan du legger makeup på øyenbrynene gjennom vårt minikurs.

Instabrows – vi styler brynene dine og legger lett naturlig sminke. Vi gir deg også opplæring på hvordan få perfekte bryn hjemme!
Kom gjerne innom oss for en uforpliktende konsultasjon og vi vil hjelpe deg velge den behandlingen som er best for deg og dine bryn.

Brow shape – en behandling hvor våre brynsspesialister analyserer, vokser og farger øyenbrynene dine til perfeksjonisme.

Microblading –  en manuell form for semi permanent makeup der man bruker et blad bestående av mange microtynne nåler for å «tegne» små hårstrå i brynet.